2022. 11. 22., kedd, 10:17

Találkozási pontok készülnek Veszprémben - Secret Garden

Egy igazi színfolt készül a bevárosban. 

A Veszprém Generation projektben fiatalok csapatai, kortársaik bevonásával álmodják meg és tervezik meg azokat a kültéri találkozási pontokat, amelyek 2023-tól színesítik Veszprémet. Rengeteg tervezés és hosszú hónapok munkája után végre bemutathatjuk a terveket, melyből a következő a belváros kellős közepén kap helyet. A 82-es csapat elképzelése egy olyan kis oázis, ahol a növényeké a főszerep, ez pedig nem más, mint a Secret Garden - Itt lehet majd chillezni és beszélgetni. 

Meet the team – Bemutatjuk a VeszprémGeneration negyedik csapatát

Meet the team – Bemutatjuk a VeszprémGeneration negyedik csapatát

Mint azt tudjátok nemrégiben kezdetét vette a VeszprémGeneration nevű projekt, melynek középpontjában a fiatalok állnak. A projekt kuriózuma, hogy maga a generáció készíti el azokat a találkozási pontokat, amelyek 2023-tól színesítik Veszprémet. Bemutattuk már a mentorokat, VEDIÖK-ös, a Waldorfos...

Egy olyan találkozási pontot szerettünk volna, ami egy beugró a szürke belvárostól egy teljesen más világba. Olyan kültéri bútorokat képzeltünk el, amelyek alkalmasak hosszú beszélgetésekre, kényelmesek és sokan elférnek rajtuk. Egy kis ékszerdobozt álmodtunk meg a város közepén, amely tökéletes helyszín lehet a közösségek építésének.

Az építkezés hamarosan kezdődik, méghozzá a Secret Gardennel. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!