2022. 11. 23., Szerda, 07:05

Jobbnál-jobb darts versenyekkel készülnek még az év végéig Veszprémben

A veszprémi Centrum Darts Sport Egyesület az idei évben még négy versennyel készül a városban.

Aki szereti a dartsot, mindenképpen érdemes lesz ellátogatnia a Centrum Darts Sport Egyesület versenyeire, amiből idén még négyet fognak megrendezni. Már csak a helyszín miatt is egy szuper kikapcsolódás lehet, ugyanis a versenyeknek a Haszkovó lakótelep középen álló Pintes kocsma ad otthont. Aki volt már ott, az pontosan tudja, hogy miről beszélünk, amikor azt mondjuk, egyedülállóan szuper!

Az idei évben még november utolsó hétvégéjén tartanak egy versenyt és decemberben további hármat. November 27-én kerül megrendezésre az I. Pintes Darts Bajnokság harmadik fordulója, majd december 3-án, szintén szombaton érkezik a Mikulás Kupa Open verseny. Az I. Pintes Darts Bajnokság negyedik fordulójára december 11-én kerül sor, míg az évzáró nagyversenyt az év utolsó hónapjának 17. napján tartják majd.

A versenyekkel és a nevezéssel kapcsolatban további infókat a Centrum Darts Sport Egyesület oldalán olvashattok. Ha versenyezni nem is, de egy jó fröccsöt meginni a Pintesben és közben dartsot nézni, biztosan megéri!

Ki lesz ott?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: