2022. 12. 07., Szerda, 07:25

Ismerős arcok érkeznek a Veszprém Arénába, jön a Wisla Plock

A kilencedik forduló kezdődik a Bajnokok Ligájában.

Csütörtök este a Wisla Plock csapata ellen lép pályára a Telekom Veszprém hazai pályán. A Bajnokok Ligája kilencedik fordulójában a csoport hatodik helyezettje látogat a városunkba. A Wisla Plock egész jól kezdte az idei szezont, az első fordulóban legyőzték a Porto-t, majd a PSG elleni vereség után a GOG-t is maguk mögé utasították. Egy döntetlent tudtak játszani és ötször kaptak eddig ki. A hatodik fordulóban a Telekom Veszprém ellen játszottak Lengyelországban, akkor az Építők egy elég kemény mérkőzésen 26:30-ra nyerni tudtak.

A Veszprém múlt héten elvesztette a veretlenségét a BL-ben, ugyanis idegenben, egy nagyon rossz játéknak köszönhetően kikaptak a Zágrábtól. Yehia ElDeraa, a Veszprém irányító-átlövője azt nyilatkozta, hogy szeretnék elfelejteni a múlt heti Bl-mérkőzésüket, levonták a tanulságot és túlléptek rajta.

Azt gondolom a Komló ellen már látszott a játékunkon, hogy jól reagált a csapat erre a szituációra. És a héten csak erre a mérkőzésre készülünk, mert biztosan nem lesz könnyű, és itt bármi megtörténhet. Nekünk csak arra szabad gondolnunk, hogy küzdenünk kell egymásért, a végén pedig nyerni! 

A mérkőzés nem csak abból a szempontból lesz fontos, hogy mi lesz a végeredmény, visszatér ugyanis a Veszprém Arénába a korábbi közönségkedvenc Mirsad Terzic és a csapat korábbi másod- majd vezetőedzője, Xavi Sabaté is, igaz ezúttal mind a ketten a Wisla Plock sikeréért fognak küzdeni.

Hajrá Veszprém!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: