2023. 01. 16., Hétfő, 08:00

NECC PARTY zárja majd szombaton az EKF nyitóeseményét

A buli helyszínéül a Kossuth utcai posta előtt tér fog szolgálni.

Már csak ötöt kell aludni és elkezdődik az évek óta várt eseménysorozat, és hivatalosan is mi birtokoljuk majd Európa Kulturális Fővárosa címet. Veszprém a Bakony-Balaton régióval közösen viseli 2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa címet, amelynek első lépése egy látványos megnyitó show lesz január 21-én. A különleges, nagyszabású produkció mellett egész nap kísérőprogramok várják a Veszprémbe látogatókat.

Este 8 órától három helyszínen, az Óváros téren, a Kossuth utcán és a várban elkezdődik a megnyitó ünnepség, amelynek keretében látványos produkciókra számíthatunk. Fényfestés, zene, tánc, különleges koreográfiák és látványelemek szövik át Veszprém belvárosának utcáit, miközben megelevenedik a város történelme, a régió sokszínűsége, értékei és mindaz, amire büszkék lehetünk.

A megnyitó produkciói után a fergeteges szórakozásé a főszerep: a Posta előtt indul a NECC PARTY, ami a 90-es és a 2000-es évek csemegéit hozza el a partizóknak. Ez nem a szívből jövő retro, hanem a NECC, ahol mérnöki pontossággal válogatnak a téma szakértői a kilencvenes évek és a kétezres évek zenei szemeteséből, hogy együtt táncolhassunk a penge élén.

Ott tali?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: