2023. 01. 17., Kedd, 14:54

Ingyenesen használhatjuk a V-Busz járatait január 21-én

Mi több, éjszakai járatokat is indítanak ezen a napon.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a MÁV közleményben számolt be arról, hogy a kiemelt programokra az egész év folyamán kedvezményes Veszprém-Balaton 2023 EKF jegyet válthatnak az utasok, szimbolikus 2023 forintért. Az egyedi díjtermék oda-vissza utazásra érvényes az ország bármely pontjáról. De nem csak vonatozni lehet kedvezménnyel, a helyijáratokat díjmentesen használhatjuk az EKF nyitóesemény apropóján.

2023 forintért lehet utazni a MÁV-val az EKF kiemelt programjaira

2023 forintért lehet utazni a MÁV-val az EKF kiemelt programjaira

A MÁV kedvezményes menetjegyet vezetett be hétfőtől a programsorozat sikere, valamint a fenntarthatóság terén a közösségi közlekedés szerepének kihangsúlyozása érdekében.

A veszprémi V-Busz helyi járatait a nyitórendezvényre látogatók 2023. január 21-én egész nap díjmentesen vehetik igénybe.

Hamarosan ragyogunk - Ilyen lesz az EKF nyitóeseménye

Hamarosan ragyogunk - Ilyen lesz az EKF nyitóeseménye

Veszprém és a Bakony-Balaton régió a magyar Himnusz megszületésének 200. évfordulójához, valamint a Magyar Kultúra napjához csatlakozva indítja 2023. január 21-22-én az Európa Kulturális Fővárosa programévet. Lesz minden: zene, tánc, fényfestés, művészet, régiós gasztronómiai finomságok.

Az este 22:32-kor Budapestre induló mentesítő vonathoz a városközpontból közvetlen kiegészítő járatokat, az éjfélig tartó koncertek után pedig éjszakai járatokat indít a társaság annak érdekében, hogy minél többen érkezzenek autóbuszokkal az eseményekre.

Parkoló mizéria mentes esemény.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: