2023. 01. 21., Szombat, 13:12

Akár tízezer látogató is megfordulhat az EKF nyitóeseményén Veszprémben

Érdemes előre tervezni az esti programokat, a parkolást és azt is, honnan nézzük a showt. 

Az EKF Ragyogj nyitóesemény kapcsán a mai napon már hoppon maradtak családok, akik a PomPom Dj party-ra szerettek volna bejutni, de az Expresszó befogadó tere nem bizonyult elegendőnek az érdeklődők számához képest. Így sok család/érdeklődő nem jutott le a szórakozóhelyre, hiába álltak ugyanis sorba a bejárat előtt, a szervezők egy ponton jelezték, hogy megtelt az Expresszó és nem tud több családot fogadni. 

Az esti programokora most tanácsokat is kaptunk a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kultúrális Fővárosa vezérigazgatói főtanácsadójától, Mészáros Zoltántól:

 Mivel 10.000 embert várunk, részben a tömeg, részben a színpadok között átjárás miatt sem javasoljuk a több színpad látogatását, azt javasoljuk, hogy egy színpadot válasszatok ki, és ott maradjatok, legalábbis a hivatalos műsor alatt. A műsorok témája, jellege nagyon hasonló, a várban szakrálisabb, az Óváros Téren a néptánc, népzene, míg a Posta előtt a polgáribb, modernebb fókusz lesz a meghatározó...

Mi hozzátennénk, hogy öltözzetek nagyon melegen, a hó lefagyhat még estére, így a megfelelő lábbeli biztosítása is fontos  abban pedig nagyon reménykedünk, hogy az utak járhatóak lesznek. A parkolóhelyek valószínüleg megtelnek, így érdemes messzebb parkolni a belvárostól és a tömeg lehetősége miatt korábban érkezni a három helyszín közül valamelyikre.

Nem maradt vissza más, mint hogy ragyogjunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: