2023. 02. 15., Szerda, 09:25

Nagyon fontos mérkőzés előtt a Telekom Veszprém

A csoport második helye is múlhat a csütörtöki találkozón.

Csütörtök este Németországban, az SC Magdeburg otthonában lép pályára a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligája 12. fordulójában. Az előző körben mind a két csapat kikapott, a Veszprém a GOG-tól, a Magdeburg pedig a Wisla Plocktól, ez pedig azt jelenti, hogy még mindig nyitott a csoport első helyeinek sorrendje. Ha a Veszprém nyer, akkor bebiztosíthatná magának a második helyet, ha azonban a németek szerzik meg a két pontot, akkor könnyen visszacsúszhatunk a harmadik helyre.

Andreas Nilson, a Veszprém beállósa kiemelte, hogy nagyon kemény meccs lesz, de küzdeni fognak és reméli, el tudják hozni a 2 pontot Veszprémbe. Mind a két csapat a gyors játékban lesz érdekelt. A sérülések ellenére is ez lesz a két klub célja, ebben biztosak lehetünk.

Tudjuk miről szól ez a mérkőzés, komolyan vesszük, hiszen ez a találkozó dönthet az első-második helyről, így tényleg nagy a tét. Nekünk viszont arra kell összpontosítanunk, hogy játszunk egy jó meccset és megtegyünk mindent a győzelemért. Ez a fő célunk!

A mérkőzés este 20:45-kor fog kezdődni, szokás szerint Sport1 csatornáján követhetjük élőben. Ezt követően a Veszprémnek még két mérkőzése van vissza a csoportkörből. Hazai pályán fogadják majd a Portot, végül pedig idegenben lépnek pályára a PSG ellen.

Szerintetek sikerül nyerni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: