2023. 03. 01., Szerda, 09:00

Utolsó csoportmérkőzését játssza a Telekom Veszprém

Szerda este a PSG lesz az ellenfél.

Utolsó csoportmérkőzésére készül a Telekom Veszprém, akik a Bajnokok Ligája 14. fordulójában, a Paris Saint-Germain csapata ellen lépnek pályára idegenben. Az már biztos, hogy a franciák csoportgyőztesként zárják a szakaszt és egyenesen a negyeddöntőbe jutnak a Bajnokok Ligájában. A hazai pontvadászatban legutóbb a Nimes csapatát győzték le a franciák, ezzel továbbra is, pontazonosággal állnak a második helyen a Montpellier mögött.

A Telekom Veszprém legutóbb az FC Porto ellen aratott győzelmet a BL-ben, aminek köszönhetően még mindig van esély a második helyre a csoportban. Ehhez azonban le kell győzni a PSG-t, mellette pedig a Magdebrugnak hazai pályán ki kell kapnia a Bukaresttől. A 2022/23-as kiírásban már találkozott a Veszprém egyszer a PSG-vel, akkor hazai pályán 36-34-re nyertek az Építők.

Mint ismert, Petar Nenadic már nem tagja a Veszprém keretének, Nedim Remili pedig nem léphet még pályára a csoportkörben, így nagyon nehéz feladat vár a Momir Ilic csapatára, de ha meg akarják kaparintani a második helyet, akkor mindent meg kell tenniük. A mérkőzés 20:45-kor kezdődik majd és a Sport1 TV-n követhetjük élőben.

Szerintetek sikerül behúzni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: