2023. 04. 24., Hétfő, 21:56

Litvánia ellen lép pályára csütörtökön a magyar válogatott

Ez lesz az Európa-bajnoki selejtezők utolsó előtti mérkőzése.

A héten befejeződnek a 2024-es férfi kézilabda Európa-bajnokság selejtezői. Még két mérkőzés van vissza a mieinknek, csütörtökön idegenben Litvánia ellen lépnek pályára a mieink, majd vasárnap este Grúzia ellen itthon játszanak (Tatabányán). A magyar válogatott már bebiztosította csoportelsőként a helyét, így Chema Rodríguez szövetségi kapitány több fiatalt is behívott a keretbe az utolsó két mérkőzés erejéig. Számos olyan játékos is bekerült a válogatottba, akik eddig még nem húzhatták magukra a címeres mezt. Ez viszont azt is jelentette, hogy olyan játékosok nem lesznek ott ezúttal, mint Mikler Roland, Bánhidi Bence, Bodó Richárd vagy éppen Máthé Dominik.

Három veszprémi játékos azonban ott lesz a litvánok és a grúzok elleni összecsapásokon, a Telekom Veszprémből Ligetvári Patrik és Ilic Zoran, míg a Fejér-B.Á.L. Veszprémből első alkalommal Szrnka Levente is magára öltheti a címeres mezt!

A csütörtöki mérkőzés Klaipédiában lesz, este 6 órai kezdéssel, míg az utolsó, Grúzia elleni összecsapásra Tatabányán kerül sor, szintén 6 órától.

Hajrá magyarok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: