2023. 07. 23., Vasárnap, 15:56

Partidrogok okoztak rosszullétet Balatonalmádiban

A Picuri Kocsma vezetője azt mondta, a hétvégén többen, egymás után rövid idő alatt rosszul lettek, még mentőautó is érkezett az üzlethez.

A balatonalmádi Picuri Kocsma üzemeltetője egy facebook bejegyzésben számolt be arról, hogy a hétvégén többen is rosszul lettek a Tulipán Udvarban, ami nagy valószínűséggel a „randidrogoknak” volt köszönhető, amelyek belekerültek egyesek poharaiba. Mint kiderült, rövid idő alatt többen is rosszul lettek, és mentőt is ki kellett hívni.

A vendéglátóhely vezetője arról is írt, hogy az ügynek megvan a feltételezett elkövetője, aki a kamerafelvételek és a vallomások alapján már a hatóság látóterébe került. A Picuri Kocsma nevében megköszönte az egyenruhásoknak is a gyors és szakszerű intézkedést, valamint bejelentettek további intézkedéseket is.

A Picuri Kocsma személyzete mostantól minden felügyelet nélkül hagyott italt kiborít, hogy elkerüljük a hasonló eseteket. Kérünk titeket, ne hagyjátok az asztalokon az italokat ha a társaságotokból mindenki elmegy onnan, és legyetek megértőek ezzel az intézkedéssel kapcsolatban, mert ezt a lépést kizárólag mindannyiunk biztonsága érdekében tesszük meg. Arra is kérünk mindenkit, hogy figyeljetek egymásra!

Mindenkinek az az érdeke, hogy biztonságosan szórakozhassunk, figyeljen oda mindenki!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: