2023. 10. 24., Kedd, 08:00

„TruckScout24 EHF FINAL4 2024” nevet viseli majd a kézi BL négyesdöntője

A Machineseeker Group megszerezte az EHF Bajnokok Ligája elnevezési jogát a 2023/24-es szezonra is. Az Essenben található technológiai vállalat, mely a használt gépek és haszongépjárművek vezető európai online piacterét üzemelteti másodjára lesz a bajnokság elkötelezett szponzora – minderről a Telekom Veszprém számolt be a honlapján.

Az európai legjobb kézilabdacsapatok bajnoksága továbbra is a Machineseeker EHF Champions League nevet viseli. A közelgő szezon legfontosabb eseménye, a kölni döntő bajnokság a TruckScout24 EHF FINAL4 2024 nevet kapja, kiemelve a Machineseeker Group egyik legjövedelmezőbb piacát. A névadáson túl Machineseeker mind a 132 mérkőzésen megjelenik majd az összes csarnok kialakításában (padlós matricák, LED-táblák), valamint a nyomtatott és digitális csatornákon.

A Machineseeker EHF Champions League az európai kézilabda legjobbjait mutatja be, és tökéletesen illeszkedik a profilunkhoz, mint Európa piacvezető vállalata. Izgatottan várjuk a második szezonunk kezdetét a prémium verseny fő partnereként, és hogy hatékony és erőteljes láthatóságra tegyünk szert a Machineseeker és a TruckScout24 márkáinkkal.

- mondja Sven Schmidt, a Machineseeker Group ügyvezető igazgatója. David Szlezak, az EHF ügyvezető igazgatója hozzátette: „A szponzoráció meghosszabbítása a bajnokság 2022/23-as erős teljesítményét követi, beleértve a Machineseekerrel való nagyszerű együttműködést. A TruckScout24 EHF FINAL4 számos innovatív promóciója közül a hivatalos kézilabdák bemutatása volt a személyes kedvencem. Alig várjuk, hogy a Machineseekerrel együttműködve a következő szezonban is új szintre emeljük a versenyt.”

A Machineseeker és a TruckScout24 2021 óta rendszeresen szponzorálják az első rangú kézilabdaversenyeket, beleértve a 2021-es kézilabda világbajnokságot. Emellett a cégcsoport már évek óta a Német Olimpiai Csapat hivatalos támogatója, és a múltban több futballcsapatot is támogatott a német 2. Bundesligában.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: