2023. 11. 20., Hétfő, 08:10

Nagyon vártuk! - Itt az idei Nemzeti Ellenség Kalendárium

És azt is tudjuk, hogy nem csak mi vártuk. Nagyon jó hírünk van: már kapható az idei Nemzeti Ellenség Kalendárium!

Az Upsz ajándékbolt már ismerősen csenghet: kezdődött minden a Nemzeti Ígéretek Kalendáriumával, aztán tavaly jött a Köszönjük, ja nem kalendárium - és tudjátok mi jön most? Hát az advent! És vele karöltve a Nemzeti Ellenségek Kalendáriuma. 

Újabb Bestseller a piacon – Tarol Nemzeti Ígéretek Kalendáriuma

Újabb Bestseller a piacon – Tarol Nemzeti Ígéretek Kalendáriuma

Volt, nincs, aztán megint van: az Upsz Ajándékbolt már megint beletrafált.

Plusz extra pont az Upszosoknak a fenntarthatóság miatt, hiszen termékeik mind-mind újrahasznosított alapanyagokból készülnek a fenntarthatóság jegyében. 

Idén összegyűjtöttük a nemzet ádáz ellenségeit, és szavakba öntöttük, hogy miért is kéne bocsánatot kérniük. Az ünnep közeledte remek alkalom, hogy  számot vessünk,  szembenézzünk a gaztettekkel, és kimondassuk velük: Elnézést hogy… Minden ablak mögött szerepel egy-egy mondat, hogy kinek miért is kellene elnézést kérnie. Igaz Magyar ember sírva vígad, de a szöveg mellé természetesen csoki is jár, hogy garantált legyen a jó szájíz!

És ha már naptár, van még ahonnan ez jött. Idén előrukkoltak az Előre megyünk, nem hátra! 2024 falinaptárral is, hogy ne kelljen már megint egy évet várnunk az adventi időszakig. 

Amikor az ember már azt sem tudja merre van az előre, érdemes kicsit visszanézni. Mi megtettük és olyan csodákra bukkantunk, amiket nem hagyhattunk a múltba veszni! Olyan alapok ezek, amik bearanyozzák múltunkat, jelenünket és úgy tűnik a jövőnket is. Vettük a fáradtságot, hogy kortárs tartalommal töltsünk meg néhány 1940-60 közötti időszakban készült propaganda plakátot. Nos, nagyon sokat nem kellett rajtuk változtatni… upsz! Mindezt falinaptár formába öntöttük, hogy hónapról hónapra emlékeztessen minket arra, Magyarország előre megy, nem hátra!

Most szólunk, hogy az adventi naptártokra minden évben akkora a kereslet, hogy aki lemarad, az kimarad - szóval, ha szeretnél egyet, akkor a Nemzeti Ellenségek Kalendáriumát ITT, az Előre megyünk, nem hátra! 2024 falinaptárt pedig ITT találod. 

Az biztos, hogy mi Karácsonyig nevetünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: