2023. 11. 29., Szerda, 08:00

„A legnagyobb csata jön” – Nedim Remili a Barcelona elleni BL mérkőzésről

Az EHF is a csütörtöki Veszprém – Barca mérkőzést jelölte ki a hét rangadójának.

Ahogy arról korábban már írtunk, csütörtökön hazai pályán fogadja a Telekom Veszprém a Barca csapatát a Bajnokok Ligája csoportkörében. Három fordulóval ezelőtt, egy bravúros játékkal már sikerült legyőzni a katalánokat idegenben, most pedig saját közönség előtt bizonyíthatnak Momir Ilic tanítványai. Nedim Remili, a Veszprém jobbátlövője elmondta, hogy fel kell készülniük rá, hogy a Barca ezer fokon fog égni, hogy visszavágjon az Építőknek. Szerinte a Veszprémnek az a feladata, hogy a saját játékára koncentráljon és a legmagasabb szintet kell hozni.

A legnagyobb csata jön a héten a csoportkörben, ahogy ezt a találkozót titulálta az EHF is a hét mérkőzésének, úgy gondolom teljes mértékben igaz ez rá. Ennek megfelelően persze lázban is égünk már most, nagyon várjuk, biztos vagyok benne, hogy egy igazi háború lesz. Ha azt gondoljuk, hogy az előző barcelonai összecsapáshoz bármiben is hasonlítani fog, nos, nem, szerintem ez egy teljesen más meccs lesz. Fel kell készülnünk rá, hogy a Barca ezer fokon fog égni, hogy visszavágjon nekünk. A mi részünkről pedig meg kell próbálnunk magunkra koncentrálni, a saját játékunkat nyomni, ahogy csak bírjuk a legmagasabb szinten. És persze számítunk a szurkolóinkra, akik igazán őrült bíztatásban részesítenek bennünket, a szezon elejétől kezdve folyamatosan. Robbannia kell most a csarnoknak!

A francia klasszis hozzátette azt is, hogy ez az a fajta mérkőzés, ami tényleg ünnep számukra, egy hatalmas csata, az egyik komoly favorit ellen, akik a végső győzelemre is kifejezetten esélyesek. Remili kifejtette, hogy nagy dolgokat szeretnének elérni ebben a szezonban, szerinte meg kell találniuk az utat a győzelemhez.

A mérkőzés csütörtök este 18.45-kor kezdődik!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: