2023. 12. 23., Szombat, 11:26

Zene, tea, T-rex meg bejgli - Így hangolódtunk a karácsonyra Veszprémben

A program a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával és a Lélektér Alapítvány koordiánálásával jött létre.

Három év után, tegnap hivatalosan is véget ért a Veszprém Generation projekt. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy sikerült méltóképp zárni ezt a rendkívül sokszínű eseménysorozatot a tegnapi rondapulcsis karácsonyi hacacáréval. 

Talán nem is gondolnátok, de kis csapatunkkal hónapok óta készültünk, hogy valami igazán különleges eseménnyel rukkoljunk elő a veszprémieknek. Már reggel 8-kor hatalmas volt a sürgés-forgás, majd 4 óra dekorálást követően teljesen elkészültünk a Kossuth utcai találkozási pontunk karácsonyi dekorációjával. Előkaptuk Buksit, nagyüzemben készültek a fotók, mi pedig közben nagy erőkkel szeltük a süteményeket, hiszen rengetegen jöttetek el. Egyébként ennyi ronda pulcsit még sosem láttunk.

Kis eseményünk felhívására a Gyémánt Country tánccsoportja is eljött egy kis flashmobot tartani, illetve délutánra az Együtt Veszprémért is becsatlakozott a karácsonyi hangulat teremtéshez a Lordok háza elé. Sajnos az időjárás nem akarta annyira ezt a programot mint mi, ezért félúton eláztatott minket, de még ez sem tántorított el bennünket: rövid taktikai pakolás után a Lordok Háza előtt folytattuk és zártuk le a napot egy nagyon látványos tűzzsonglőr bemutatóval.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött, köszönjük azt a rengeteg szép szót, ami tovább motivált minket a nehézségek ellenére is. Reméljük olyan szép emlék marad nektek is, mint amilyen szeretettel mi készültünk nektek. 

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: