2024. 03. 26., Kedd, 13:34

Tüntetést szerveznek estére a Legfőbb Ügyészség budapesti épülete elé

A kedd reggeli, a Fővárosi Nyomozó Ügyészség által kezdeményezett meghallgatása után jelentette be Magyar Péter a kedd esti tüntetést.

Ahogy mi is szemléztük, Magyar Péter kedd reggel 9 órára időzítette azt a hangfelvételt, amely elmondása szerint a Völner-Schadl ügy további részleteire világít rá. 

A hangfelvétel ki is került az ígért időben, a közel 2 perces felvételben Varga Judit, volt igazságügyi miniszter és Magyar Péter közötti beszélgetés hallható. 

Magyar Péter a hangfelvétel közzététele után belépett az ügyészségre, ahol folytatódott ebben az ügyben való kihallgatása. 

A kihallgatás után Facebook élőben válaszolt a magyar média képviselőinek kérdéseire és egyben tüntetést hirdetett a mai napra, 6 órára, a Legfőbb Ügyészség Markó utcai épülete elé. 

Valószínűleg ez az utóbbi 30 év, a rendszerváltás utáni legnagyobb jogi és politikai skandallum, nyilván nem a legnagyobb, de a legnagyobb, ami kiderül..és amire ennyire egyértelmű bizonyíték áll rendelkezésre. Arra szeretném kérni a magyar nyilvánosságot, sokan kérdezték, hogy miben segíthetnek és mikor jöhetnek. Tudom, hogy ez gyors és tudom, hogy hirtelen, de mindenkit arra szeretnék kérni vidéken és Budapesten, hogy ma este 6 órakor találkozzunk a Legfőbb Ügyészség Markó utcai épülete előtt. 

Ti mit gondoltok az ügyről?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: