2021. 06. 23., Szerda, 10:13

Sodrófával kergette haragosát egy férfi Tapolcán - VIDEÓ

Egészen szürreális pillanatok játszódtak le még februárban Tapolcán, az ügyészség most vádat emelt sőt, a sodrófát is elkoboznák!

Egy 29 éves férfi autóval, ismerőseivel érkezett Tapolca belvárosába, ahol észrevette, hogy a vele haragos viszonyban álló 33 éves férfi kerékpárral közeledik a helyszínre. A két férfi között először szóváltás, majd dulakodás történt, hamarosan pedig az úttestre kerültek. Felszólításra abbahagyták, egyikük a közeli pékségbe ment, eközben a kerékpáros férfi egy sodrófával tért vissza, majd azzal fel-alá járkált az utcán ismerősére várva. A férfi kijött a pékségből, ismét szóváltásba keveredtek, majd visszaült a járműbe ismerőseihez. Ezt a kerékpáros férfi nem nézte jó szemmel, így a sodrófával kergette az autót, majd annak hátsó lámpabúrájára ütött, amelytől 30.000 forintos kár keletkezett az autóban.

Az ügyészség a sodrófával támadó férfival szemben elzárás, míg a többszörös visszaesőnek minősülő, korábbi bűncselekménye miatt felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt álló társával szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Tapolcai Járásbíróságnak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: