Heni Heni

2021. 09. 20., hétfő, 14:14

Mi a legnagyobb flexed? Lesz e focistadion Veszprémben? Ezeket kérdezték a fiatalok döntéshozóinktól - VIDEÓ

Egy kicsit mindenki riporter lehetett mikrofonunkkal.

Immár negyedik alkalommal került megrendezésre a Lélektér Alapítvány szervezésében a Pingpongozz a döntéshozókkal nevezetű esemény a Veszprémi Ifjúsági házban. Akárcsak az előző években, idén is sokakat megmozgatott a lehetőség, melynek keretein belül egy kis versennyel egybekötött kötetlen beszélgetésre is sor került. Idén Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Hegedűs Barbara alpolgármester állt a fiatalok rendelkezésére.

Játékos feladatok közben faggathatták a döntéshozókat a veszprémi fiatalok - VIDEÓ

Játékos feladatok közben faggathatták a döntéshozókat a veszprémi fiatalok - VIDEÓ

Immár negyedik alkalommal rendezte meg a Lélektér Alapítvány a veszprémi ifiházban a Pingpongozz a döntéshozókkal elnevezésű eseményt, melynek célja idén is az volt, hogy kötetlenebb hangulatban, közvetlenül a döntéshozóknak fogalmazhassák meg véleményüket és mondhassák el meglátásaikat a fiatalok...

Ám az igazi próbatételre a játékok után került sor, itt jött az igazi mélyvíz. Szerkesztőségünk egyik fő célja felerősíteni a veszprémiek és a veszprémi fiatalok hangját, így kaptunk az alkalmon és körbejárt a mikrofon: mindenkinél pattogott a labda és záporoztak a kérdések, kérések, problémák, szépségek sőt, a magánéletet is érintő kérdések, amelyeket mi jó szokásunkhoz híven rögzítettünk is, így egy nem túl hétköznapi interjút sikerült általatok készítenünk a döntéshozókkal. Mutatjuk is.

 

Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!