2021. 10. 11., hétfő, 13:42

Részegen esett neki sógorának, inge és egy ablak bánta - VIDEÓ

Garázdaság és rongálás vétsége miatt emelt vádat az Ajkai Járási Ügyészség egy huszonéves helybeli fiatalemberrel szemben, aki május 1-jén az egyik ajkai társasház lépcsőházában ittasan támadt a sógorára.

A vádirat szerint az elkövető a rokonával szórakozott a munka ünnepén, miközben mindketten szeszes italt fogyasztottak. Késő este, fél tizenegy körül indultak haza a sógor lakásába, amikor szóváltás alakult ki közöttük. Vitájuk során a vádlott többször meglökte a másik férfit, aki védekezésképpen az elkövető ingébe kapaszkodott, amely ettől elszakadt, a vádlott pedig ideges lett.

A férfi még a lépcsőházba érve is az elszakadt ingét sérelmezte, és újfent szóváltásba került a sógorával, akit meglökött, majd kétszer is nagy erővel a lépcsőházi ajtónak taszított, végül, hogy indulatát levezesse, ököllel a liftajtó üveges részébe ütött, amitől az üveg kitörött és liftajtóban 50 800 forintos kár keletkezett.

 

Az ügyészség vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára, és az elkövetővel szemben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!