82nullanulla 82nullanulla

2021. 11. 19., péntek, 12:57

Nyomozás indult a magyar vlogger ellen, aki 11 éves lányokat próbált levetkőztetni online - VIDEÓ

Hatalmas port kavart az elmúlt napokban a közösségi felületeken az a videó, melyen egy ismert magyar vlogger 10-12 éves rajongóit vette rá, hogy levetkőzzenek.

Házkutatást tartott a KR NNI Kiberbűnözés Elleni Főosztály egy 18 éves fiatalnál, akinek számítástechnikai eszközeit gyermekpornográfia bűncselekmény elkövetése miatt lefoglalták, őt pedig kihallgatásra vitték. Az eset további szereplőinek felkutatása továbbra is tart.

A srác az a magyar Youtuber, akit nemrég egy másik vlogger, Mannin buktatott le. A képernyőfelvételek tanúsága szerint Mannin álnéven jelentkezett be a Youtuber cserszobájába, ahol a gyanúsított és egy barátja 10-12 éves rajongóikkal beszélgettek, és eltorzított hangon kérték a lányokat, hogy azok mutassák meg magukat nekik és vegyék le a pólójukat.

FIGYELEM!
Ahhoz, hogy az erőszak ne maradhasson rejtve, annak gyanúja esetén az érintettek minden esetben forduljanak a rendőrséghez. Ha valaki úgy érzi, áldozattá vált, több módon is segítséghez juthat. Az áldozatsegítő vonal a hét minden napján, éjjel-nappal ingyenesen hívható a 06-80-225-225-ös telefonszámon, ahol pszichológiai, jogi, de akár anyagi segítséget is kaphatsz.
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!