2024. 01. 05., Péntek, 20:09

Ennél jobb Lölő paródiát már régen láttunk-VIDEÓ

Bihari Viki rendesen elkapta a hangulatot.

Bödőcs Tibor, az ország gázszerelőjéről  leggazdagabb emberéről, Mészáros Lőrincről szóló paródiái is rendesen ott vannak a szeren, ám most feltűnt a színen egy újabb ötcsillagos paródia, nem más, mint Bihari Viki, író, blogger és színésznő előadásában Lölő és a kolbászfesztivál címmel.

A paródia egy telefonbeszélgetést mutat be, melyben Lölő a Csabai Kolbászfesztiválra készül, éppen egy prostiközvetítő cég munkatársával beszélget, egy menyecskét akar bérelni tőlük, akivel elmehet a fesztiválra. Nagy panasszal taglalja, hogy felesége, Andi nem engedi, hogy egészségtelen ételeket egyen. 

Unom már a tokhal kaviárt, unom már a fésűkagylót, a Four Seasont, az InterContinentált, a Ritz-et, unom már, szeretnék már enni egy pacalt...., amibe van köröm, tudja, egy kis erőspistás kenyérrel, amit a Németh Sziszivel főzünk...

Zseniális pillanata a videónak, amikor a cég alkalmazottja Lölő vagyoni helyzetéről érdeklődik, megkérdezi, mennyi pénze van.

Hát az összes...Nézze aranyos, nem tudom, nem erősségem a számítás, én egy idő után ezt a sok nullát én már nem bírom összeadni, de az Andi ebben nagyon jó, a feleségemet meg tudom erről kérdezni...de a kolbászfesztivált azt már nem szeretném megvenni, ha nem baj. Lehet? Csak odamegyünk, a belépőt ki tudom fizetni, de hadd ne vegyek már semmit...

Zseniális! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: