2022. 02. 08., Kedd, 19:33

Felhívás: a városi diákönkormányzat keresi leendő elnökét

2022. március 9-én, szerdán tartja a tisztújító közgyűlését a Városi Diák-és Ifjúsági Önkormányzat (VEDIÖK), nyitott pályázatot hirdettek az elnöki és alelnöki pozíciókra az elkövetkezendő két évre.

 

Ha már most is te vagy a buzgó pénzbeszedő az osztályodban, ez a felhívás neked szól!

Keresi következő elnökét a VEDIÖK, akik vezetik az önkormányzatot a kulturális főváros év végéig! - amit jó, ha tud egy VEDIÖK elnök: jó irányító, vezető egyéniség. Megértő, jó kommunikációs készségekkel rendelkezik. Érdekli az ifjúságügy és tenni akar a helyi fiatalokért. Szeret programokat kitalálni és azokat megvalósítani. A problémákra megoldandó feladatként gondol és szorgalmas, motivált.

Jelentkezésedben térj ki a motivációdra, az ötleteidre és merj nagyot álmodni! - küldd ezt a fényképpel ellátott motivációs levelet február 28-ig. A tisztújító gyűlésen ki kell állnod a VEDIÖK és a veszprémi iskolák képviselőinek apraja-nagyja elé, és prezentálnod kell az ötleteidet, programodat! Majd egy rövid vitára kerül sor, amiben meg tudod védeni álláspontjaidat.

Ha érzel magadban kellő motivációt arra, hogy Te legyél Veszprém következő VEDIÖK elnöke, akkor jelentekezz február 28-ig a vediok@outlook.com-on!

VEDIÖK
A Veszprémi Diák- és Ifjúsági Önkormányzat (VEDIÖK) 2004-ben veszprémi fiatalok kezdeményezésére jött létre a 14-34 éves korosztály érdekvédelmi, érdekérvényesítő szervezeteként VMJV Önkormányzata támogatásával. Azóta folyamatos megújuláson ment keresztül minden évben.
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: