2022. 03. 19., Szombat, 22:02

Fiatalok figyelem - két új ificserét hirdetett a Lélektér Alapítvány

Ha gondolkoztál már azon, hogy részt vennél egy Erasmus+ ifjúsági cserén, utaznál, külföldi barátokat szereznél és fejlesztenéd az angolod: Olasz- és Törökországba hirdetett a Lélektér Alapítvány egy-egy ifjúsági cserét május elejére.

 

Sokan úgy gondolják tizenéves fejjel, hogy az Erasmus+ lehetőségek csak az egyetemistáknak szólnak: kevesen vannak azonban azzal tisztában, hogy van egy programeleme, ami kifejezetten a középiskolásoknak és a fiatal egyetemistáknak szól - igen, ezek az ifjúsági cserék.

Mi az az ificsere?

Az ifjúsági csereprogramokban részt vevő fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy rövidebb idegi együtt legyenek más országokból származó fiatalokkal, és ezalatt közös projekteken dolgozzanak velük. Ez kiváló alkalom arra, hogy ismeretségeket kössenek külföldi kortársaikkal. A fiatalok műhelytalálkozókon, gyakorlati foglalkozásokon, vitákon, szerepjátékokban, valamint szabadtéri és egyéb tevékenységekben vehetnek részt.

 

További info ITT.

A koronavírus miatt az elmúlt két évben ezek elmaradtak, viszont most mindenki szerencséjére bepótolják az elmaradt lehetőségeket, programokat.

Április 23 - május 1. között Törökország, Fethiye-be hirdet a Lélektér Alapítvány egy ificserét 5+1 18-30 éves fő részére az emberi és női egyenlőségjogok témájában.

Jelentkezni ITT tudtok.

Május 10 és 19-e között pedig Ortelle, Olaszországba keres 4+1 18-30 éves résztvevőt az Alapítvány. Az ificsere témája a társadalmi vállalkozási szellem növelése.

Jelentkezni ITT tudtok.

Kezdj el élményeket gyűjteni!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: