2022. 07. 19., Kedd, 09:37

Nagyon vártuk, végre irány Kapolcs! Pénteken startol el a Művészetek Völgye Fesztivál

Már csak hármat kell aludni! Július 22. és 31. között, ahogy az lenni szokott igazi programdömpinggel vár a Művészetek Völgye Kapolcson, Taliándörögdön és Vigándtpetenden.

2029 programmal, 40 helyszínnel, megszokott Völgyhangulattal, három településen várja idén is a látogatókat az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja.

Sok-sok könnyűzenei koncerttel, irodalmi, színházi, népzenei, komolyzenei és képzőművészeti programmal készültek idén is, így aztán minden korosztály találhat fogára valót: a 30Y, az Anna and The Barbies, az Aurevoir, a Bagossy Brothers Company, Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Budapest Bár, a Carson Coma, a Csík zenekar, Dés László, az Elefánt, az Esti Kornél, a hiperkarma, a Margaret Island, a 30 éves Parno Graszt, a Ricsárdgír, a Szabó Balázs Bandája és a Vad Fruttik is. És mivel nem Azahriah a hibás, természetesen ő is fellép akusztik verzióban. 

Emellett rengeteg izgalmas, fiatal előadóval találkozhatunk idén, mint az új lemezes Platon Karataev, vagy a Sorbonne Sexual, az újvonalas hazai hip-hop szcénából Beton.Hofi és Dé:Nash erősítik a felhozatalt - nem kérdés, hogy ott a helyünk! Holnap reggelig sorolhatnánk, hogy még mi minden lesz, szóval IDE kattintva szemezgethettek a teljes felhozatallal. 

Akkor ott tali?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: