2022. 10. 13., Csütörtök, 09:20

FIGYELEM! Ma 16.30-kor kezdődik az oktatási flashmob a Kossuth utcán

Lehullott a lepel, csütörtök délután 16.30-kor kezdődik a közoktatásért és a pedagógusokért valló flashmob kiállás Veszprémben, a Kossuth utcán.

Pár nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy a múlt heti élőlánc után újabb megmozdulás lesz Veszprémben a közoktatásért. Ezúttal egy flashmob formájában fognak kiállni a résztvevők az oktatásért és a pedagógusokért. Az akció során egy felkiáltójelet – amely az elmúlt időszak szimbólumává vált – fognak megjeleníteni élő képben a jelenlévők, ezzel is felhívva a figyelmet az oktatás problémáira. Az esemény csütörtök délután lesz, 16.30-tól Veszprémben a Kossuth utcán, a posta előtt.

Mint írják az esemény facebook oldalán: „támogatni szeretnénk az országszerte sztrájkoló pedagógusokat. Szolidaritásunkat fejezzük ki az elbocsájtott és a megfenyegetett tanárokkal! Felemeljük a szavunkat az oktatásért! Követeljük a pedagógusbérek rendezését, az oktatási körülmények javítását, az oktatás korszerűsítését, és mindezekről a mielőbbi értelmes, őszinte, szakmai párbeszéd megindulását!”

Az esemény továbbra is pártpolitikától független, várnak minden szülőt, diákot, pedagógust és támogatót, akinek fontos az oktatás ügye. Ha esetleg késve érkezne bárki, bátran álljon be és kövesse a sárga mellényes irányítók instrukcióit!

Hajrá Veszprém!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: