2023. 06. 20., Kedd, 11:33

Megszűnik a Méz Rádió, helyette veszprémi frekvenciával bővül a Sláger FM lefedettsége

Hamarosan Veszprémben is felcsendülnek a Sláger FM népszerű műsorai, ettől a naptól kezdve a veszprémi 103.1 MHz -es frekvencia hálózatba kapcsolva működik a budapesti 95.8 MHz frekvenciával - olvasható a Sláger FM közleményében.

A Sláger FM Veszprém adásában a továbbiakban is friss helyi hírekhez és információkhoz juthatnak a Veszprém és környéki hallgatók, akik emellett mostantól olyan népszerű műsorokat is élvezhetnek, mint a péntekenként Cylával (Kajdi Csaba) jelentkező kiemelkedően népszerű Sláger Reggel - írják. 

Elveszítheti frekvenciáját a Méz Rádió

Elveszítheti frekvenciáját a Méz Rádió

A Médiatanács hibás pályázás miatt kizárta a rádiót. 

Csak remélni tudtuk, hogy az új veszprémi frekvencia nem vetít előre semmit. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Méz rádió frekvenciája veszélybe került: tartalmilag érvénytelennek nyilvánította a Médiatanács a Méz Rádiót üzemeltető Veszprém Rádió Kft. frekvencia pályázatát, a pályázás második lehetőségével pedig már nem is élt a vezetőség. 

médiaszolgáltatási jogosultságuk pedig hamarosan lejár, így egy időre nagy valószínűséggel elnémulhat a Méz Rádió és vele együtt a 103,1 MHz frekvencia, a Médiatanács 34/2023. (I. 24.) számú döntése nyomán.

Bíztunk benne, hogy a Sláger FM veszprémi adásának felbukkanása nem váltja fel a Méz Rádió további működését, de értesüléseink szerint június 23-án reggel 6-kor cseng fel utoljára az Ébredj Veszprém, és 25-én éjfélkor végleg elnémul a sokak által kedvelt Méz Rádió.

 

Nagyon sajnáljuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: