2023. 07. 11., Kedd, 08:45

Holnap Alvaro Solerrel kezdődik az idei VeszprémFest

Az eddigi évekhez hasonlóan História kert ad helyszínt a zenei programoknak, eső esetén pedig a Veszprém Arénában rendezik meg a koncerteket.

Szerdán kezdetét veszi az idei VeszprémFest, ahol ismét világsztárok lépnek majd színpadra. A fellépőket tekintve mindenki találhat magának kedves stílust és hangzást. Napjaink egyik legnépszerűbb fiatal latin énekese, Alvaro Soler nyitja a VeszprémFest 2023-as programját. Soler 1991-ben született igazi multinacionális családban: édesapja német, édesanyja spanyol-belga származású. Ennek, és különleges nyelvérzékének köszönhetően katalán, spanyol, német, angol, olasz és japán nyelven is beszél. Zenei karrierje előtt ipari formatervezést tanult az Elisava Egyetemen Barcelonában, zeneiskolába járt, és egy barcelonai modellügynökségnél is dolgozott – olvasható a fesztivál honlapján.

A koncert este kilenckor kezdődik, de már 19:45-től lesz kapunyitás. Az eddigi évekhez hasonlóan História kert ad helyszínt a zenei programoknak, eső esetén pedig a Veszprém Arénában rendezik meg a koncerteket. Sajnos, aki nem volt elég gyors, már nem tud venni jegyet Alvaro Soler koncertjére, ugyanis az összes elfogyott, csak úgy, mint vasárnap, Norah Jones koncertre. További jegyeket itt találjátok. Az idei árkategóriák 4.900 – 8.900 forint között mozognak.

A VeszprémFest programjai a nagyszínpadon:

  • Július 12: Alvaro Soler
  • Július 13: Mariza
  • Július 14: Anna Netrebko & Yusif Eyvazov
  • Július 15: Joss Stone
  • Július 16: Norah Jones

szórakozást!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: