2023. 08. 08., Kedd, 15:47

A lopott cipőben távozott egy veszprémi üzletből

Lopás miatt hívtak rendőrt egy veszprémi bolt alkalmazottai  augusztus 7-én 13 óra 48 perckor. Az eljárás adatai szerint különböző ruházati termékeket, valamint egy pár sportcipőt lopott el két fiatalember az üzletből több mint húszezer forintos kárt okozva. Az egyik férfi az új lábbeliért a sajátját az üzletben hagyta.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtést végeztek, mely során megállapították, hogy a 18 éves somlóvásárhelyi és a 19 éves dudari fiatalemberek a tettesek. Őket a járőrök egy óra múlva Veszprém belvárosában igazoltatták, akik a korábban lopott ruhák egy részét viselték.

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0GbEujZ1gesPsWyLC1RCBSuUwtJRV4LnDVCHa9F6J9yTS2CwZSiMbTzuba8gRYacYl&id=100083195925679

Az intézkedés során az egyenruhások hangszórót és különböző élelmiszereket, italokat is találtak a férfiaknál, melyek eredetével szintén tudtak elszámolni. Ezekről kiderült, hogy azok is lopásból származtak.

A két fiatalembert a rendőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás indult ellenük.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: