2023. 08. 24., Csütörtök, 09:01

Álmaid otthonát keresed? Eladó a Balaton mellett ez a meseszerű dombház

via

A balatonendrédi birtok szinte egybeolvad a természettel, egy olyan hely ahonnét nem kívánkozol el. Most eladósorba került, mint írják nyaralónak, üzleti célra és otthonnak is tökéletes. A képeket elnézve efelől semmi kétség, mi mégis egyértelműen az utóbbit választanánk.

Grátz Antal a szerves építészet kiemelkedő művelője tervezte ezeket a balatonendrédi földházakat, melyek az elsők között voltak a maguk nemében Magyarországon, amikor 1993-ban építette a tulajdonos - írja Csorba Dániel ingatlanközvetítő honlapján. Nyáron hűvös, télen kellemes meleg, biztos statikai alapokkal, igazi természetközeli élményt nyújt a földház. 

Galériás nappalival, 2 hálószobával, konyhával, fürdőszobával, szaunával, és wifi-s kandallóval, akár 20 fő elszállásolására is alkalmas a ház. További vendégek elszállásolhatók a területen sátorban vagy a faházban lévő ágyakon. 

A terület 8575 m2, zártkert besorolású, gyönyörű panorámával a Balatonra és a déli part erdőire, dombjaira. A földház mérete bruttó 168 négyzetméter. A területen kilátó, lombkorona sétány, faház, fa játszóvár, hely lovaknak és vadállatoknak, teraszok és szaletlik lettek kialakítva. 

Az ingatlan további fejlesztésére még nagyon sok lehetőség van, de mostani állapotában átvéve azonnal használható, keverve a funkcióit, vagy állandóan használt nyaralónak, üzleti célokra vagy otthonnak. 

A 168 négyzetméter alapterületű, 8575 négyzetméteres telket 190.000 millió forintért kínálják.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: