2023. 10. 25., Szerda, 14:39

Még az uniós zászlókat is leszedték a miniszterelnök veszprémi látogatása miatt

Az október 23-ai ünnepségek kapcsán Orbán Viktor miniszterelnök Veszprémben tartotta az ünnepi beszédét. Szemfüles veszprémiek kiszúrták, hogy a látogatás miatt az összes Európai Uniós zászlót levették a várban található közintézményekről.

Nagy port kavart a miniszterelnök veszprémi látogatása, valószínűleg ti is belefutottatok valamilyen tartalomba ezzel kapcsolatban a TikTokon vagy a Facebookon. A látogatás miatt lázban égett a város, a vidékről érkező buszok miatt nagy forgalommal kellett számolni és most a szemfüles veszprémiek azt is észrevették, hogy a Vár utcai intézményekről egy az egyben eltűnt az összes uniós zászló az ünnepi beszéd előtt. A zászlótartó rudak azonban nem maradtak üresen, az uniós zászlók helyett magyar zászlókra cserélték ki őket. Információink szerint az intézményi dolgozók sem tudták, hogy azokat levették, bár feltűnt nekik, hogy hiányoznak, ma pedig lencsevégre kapták, ahogy az önkormányzat elkezdte visszahelyezni az uniós zászlókat. Az esetről videó is készült, ez ide kattintva érhető.

Hogy miért volt erre szükség az továbbra is rejtély, a munkatársak szerint szimplán az lehet az oka, hogy a miniszterelnök nem nagyon szereti az EU-s zászlókat.

Szerintetetk miért volt erre szükség?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: