2023. 11. 10., Péntek, 10:58

Csak a királyfi csókja ébreszthet fel - Elvarázsolt hercegnőhöz siettek a mentők

via

Félig halottra maszkírozott mesebeli királylánynak öltözött 30 körüli nőhöz kellett kivonulniuk a mentőknek Halloween éjszakáján - adta hírül ma az Országos Mentőszolgálat.

Halloween este mesebeli királylány jelmezben, gyertyák közt szerette volna meglepni kedvesét a 30 év körüli nő, akinek végül is sikerült mindenkit megrémisztenie. 

A nő ugyanis egy mesét küldött üzenetben vőlegényének, miszerint a királylány mérget vett be és csak a királyfi csókja ébresztheti fel. 

Az összezavarodott férfi hiába próbálta ezek után elérni szerelmét, ezért a legrosszabbtól tartva azonnal elindult haza, miközben a mentők segítségét kérte - írja az OMSZ. A mentők perceken belül helyszínre értek, amivel nem kis meglepetést sikerült okozniuk a nőnek.

A félig halottnak maszkírozott hercegnő kínos magyarázkodásra kényszerült, amihez rövidesen a kétségbeesett bejelentő is csatlakozott. 

A félreértés hamar tisztázódott, a pár pedig nem győzött elnézést kérni bajtársainktól az oktalan riasztásért - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook bejegyzésében.

Az életmentők végül megkönnyebbültek, amiért nem volt rájuk szükség és folytatták szolgálatukat.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: