2024. 01. 04., Csütörtök, 09:05

Bőven akadt izgalom és fordulat a Berlin sorozatban

Az igazi rajongók már le is darálták az összes részt.

December végén érkezett meg a Netflixre a Nagy pénzrablás című spanyol sorozat spin-offja, amely Berlin életének egy kis szakaszát mutatja be. A 8 részes sorozat Párizsban játszódik, és nem meglepő, hogy ezúttal is egy jól kitervelt rablás áll a középpontban. Megismerhetjük Berlin csapatát is, akik nagyon jól hozták a „csapat egyenlő család” stílust. Persze bonyodalmakból és fordulatókból sem volt hiány, hiszen már az első részben megtudtuk, hogy Berlin beleszeret abba a hölgybe, akinek a férje ellen terveznek egy óriás rablást. Mind a nyolc rész végig kíséri azt a vívódást, amelyben a főszereplőnek a szerelem és a pénz között kell választania.

Érdemes megnézni a sorozatot, egyrészt mert aki szereti Berlin karakterét, ő nagyon fogja imádni, és még több részletet megtudunk a profi rabló életéről. Másrészt pedig azért, mert nagyon jól visszahozza azokat az elemeket, amelyekért annyira odavoltunk A nagy pénzrablásban. Ráadásul a sorozatban feltűnik két további ismerős arc, Raquel Murillo és Alicia Sierra nyomozók, akik ekkor még igazi barátnők voltak.

Az eddigi kritikák egyébként pozitívan fogadták a sorozatot. Az IMDb-n 7,2/10-es értékelést kapott, míg a Rotten Tomatoes oldalán 65/100-ra pontozták.

Ti már láttátok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: