2024. 02. 27., Kedd, 14:18

Március 7-én megtartja első eseményét Veszprémben az Amnesty

Kipróbálhatjátok magatokat emberi jogi kvízben is.

Amnesty International Magyarország: mostantól Veszprémben is

Amnesty International Magyarország: mostantól Veszprémben is

A magyar jogvédő civil szervezet egy olyan világért, és benne egy olyan Magyarországért dolgozik, ahol mindenki bátran kiáll saját jogaiért és másokért is. 

Nemrég beszámoltunk róla, hogy megkezdi Veszprémben is a tevékenységét az Amnesty International Magyarország. Március 7-én pedig meg is tartják az első eseményüket a városban, ahol mindenki megismerheti a szervezet munkáját, és hogy hogyan lehet hozzájuk csatlakozni.

Érdekelnek az emberi jogok, és szívesen tennél te is egy nyitottabb, szabadabb Magyarországért? Szeretnéd megismerni, milyen lehetőségeket kínál a hatékony cselekvésre egy jogvédő szervezet? Van egy jó hírünk: mindezekre már Veszprémben is lehetőséged van, ugyanis itt, helyben is megkezdte tevékenységét az Amnesty International Magyarország! Gyere el az első eseményünkre, ahol megismerheted az Amnesty munkáját és a csatlakozási lehetőségeket!

- írják az esemény facebook oldalánál. A programot március 7-én, 17:00-19:00 között a Sörpincében fogják tartani. Bármikor be lehet majd csatlakozni a kötetlen beszélgetésbe, és kipróbálhatjuk magunkat az emberi jogi kvízükben.

Érdemes lesz ellátogatni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: