2024. 03. 12., Kedd, 09:06

Áldatlan állapotban a Cholnokyn a csere-bere pont, megszüntetik

Sokan, amolyan személyes lerakóként használták.

Megszüntetik a Cholnokyn kijelölt csere-bere pontot, ugyanis egyre több alkalommal találták azt kifogásolható állapotban, oda nem illő tárgyak társaságában, ebben a formában pedig nem üzemelhet tovább. Nagy csalódás lehet ez azoknak, akik felelősen és rendeltetés szerűen használták a pontot.

A reményteli indulás és a bíztató első hónapok után, jelenlegi helyén, ebben a formában nem folytatja tovább működését a Csere-bere pont, azt ugyanis egyre többször találtuk a mostanihoz hasonló, jogosan kritizálható állapotban

írja közleményében a VKSZ Zrt. 

Ahogy mi is cikkeztünk róla, a kezdeményezés azért jött létre, hogy jó állapotú, tiszta, de megunt eszközöknek, kisebb tárgyaknak adjon második otthont, a fenntartható szemlélet jegyében. A cserepont helyszínén az üzemeltető VKSZ Zrt kifüggesztett közleményben arra is felhívta a figyelmet, mennyire fontos, hogy mindig legyen rend és tisztaság a helyszínen, felelősen használják a lakosok. 

Ez az elv többszörösen sérült, voltak civilek, akik az áldatlan állapotokat látva összekapták a helyszínt, azonban többen azt retitensen újra teleszemetelték oda nem illő, másnak is használhatatlan tárgyakkal, mindenféle rendszerezés nélkül.

Kár volt ezt a jó lehetőséget így eljátszani, reméljük a jövőben más formában újraéledhet a kezdeményezés.

Addig marad a hulladéklerakó udvar...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: