2024. 03. 22., Péntek, 19:07

Egyetlen kártya, számtalan kedvezmény: Megújult a Veszprém Kártya

Közlekedés, kulturális időtöltés, éttermek és szabadidős lehetőségek - csak néhány szolgáltatás azok közül, amelyeket a megújult Veszprém Kártya segítségével kedvezményesen vehetnek igénybe a veszprémi lakosok. Az új kártya március 1-től igényelhető online az erre a célra létrehozott felületen, valamint személyesen a Tourinform Veszprém irodában.

Közlekedés, kulturális időtöltés, éttermek és szabadidős lehetőségek - csak néhány szolgáltatás azok közül, amelyeket a megújult Veszprém Kártya segítségével kedvezményesen vehetnek igénybe a veszprémi lakosok. Az új kártya március 1-től igényelhető online az erre a célra létrehozott felületen, valamint személyesen a Tourinform Veszprém irodában.


A kártyát parkolásra és tömegközlekedésre is használhatjuk


A kártyát nem csak kulturális intézményekben, online jegyvásárláskor, éttermekben vagy helyi kisvállalkozóknál használhatjuk, hanem akár a V-Busznál vagy a V-Bike-nál történő bérletvásárláskor is. Mindkét esetben a személyes ügyfélszolgálaton válthatunk kedvezményes bérleteket a lakcímkártyánk és a Veszprém Kártya segítségével. Ugyanez a városi parkolási kedvezményekre is érvényes - ezeket szintén személyesen intézhetjük a digitális- vagy plasztikkártya QR-kódjának felmutatásával.


Kártyaigénylés néhány kattintással


A korábban elérhető városkártyához képest az új Veszprém Kártya egy digitális kártya, amit a veszpremkartya.hu oldalon igényelhet 3000 forintért minden 16. életévét betöltött, állandó lakcímmel rendelkező veszprémi lakos. A digitális kártyaigénylés mellett plasztik kártya kiváltására is van lehetőség, kizárólag azután, hogy a Veszprém Kártya regisztráció online vagy személyesen a Tourinform Veszprém irodában megtörténik. Fontos tudnivaló, hogy ha személyesen váltanánk ki a kártyát, a Tourinform iroda átépítés miatt március hónapban átmenetileg a Kossuth utca 13. szám alatt, az EKF Infoponton üzemel. Az iroda működéséről a veszpreminfo.hu címen lehet tájékozódni.

A kártyákon minden esetben egyedi QR-kód található, amelyek alapján a szolgáltatók a kedvezményeket érvényesítik. Fontos, hogy a kártya online regisztrációjához nem csak személyes adatokra (vezetéknév, keresztnév, születési dátum, lakcím, lakcímkártya száma), hanem a lakcímkártyáról készült fotóra is szükség van, személyes igényléskor az igazolvány bemutatása szükséges.

A kártya igényléséhez a www.veszpremkartya.hu oldalon közvetlenül lehet regisztrálni. Amennyiben már regisztráltunk a VEB2023 honlapra, vagy applikációba, akkor ezzel a regisztrációnkkal beléphetünk az igénylési felületre.


Folyamatosan bővülő szolgáltatások


A Veszprém Kártya igénylése után nincs más dolgunk, mint feltérképezni az elfogadóhelyeket és a kedvezményeket. Ezeket a veszpremkartya.hu oldalon külön aloldalon tehetjük meg, de a várost járva is láthatjuk a rendszerhez csatlakozott szolgáltatókat - mindenkinél az ajtóban vagy kirakatban elhelyezett matrica jelzi, hogy az elfogadóhelyek közé tartozik. Kedvezményeinket a szolgáltatóknál személyesen, a kártya felmutatásával szerezhetjük meg, de online felületeken történő vásárláskor - amennyiben erre lehetőség van - elegendő a megadott kuponkódok beírása és a kedvezmény jóváírásra kerül. Érdemes a veszpremkartya.hu weboldalt folyamatosan figyelni, hiszen az elfogadóhelyek listája folyamatosan bővül.

A Veszprém Kártya igényléséről, működéséről további információk a veszpremkartya.hu oldalon érhetők el. Váltsd ki a városi lehetőségek kártyáját és élj a kedvezményekkel!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: