2022. 04. 12., Kedd, 13:45

Egy szál melltartóban rohant be a rögbimeccsre, úgy földhöz vágták, az egész stadion felszisszent - VIDEÓ

Mintha egy szerelést láttunk volna a rögbimeccsen akkorát kapott a játékot megzavaró hölgy. Később jött viszont az igazi mélypont.

Láttunk már sok száz örült pályára rohanást az elmúlt évek során, ám amiről a minap a Daily Mail számolt be abban már azért több csavar is van. Történt ugyanis az ausztrál Parramatta Eels és Gold Coast Titans rögbimérkőzésén, hogy egy nő felül egy szál melltartóban rohant be a pályára, akit a biztonsági őrök némi kergetőzés után sikeresen földre is vittek. De még hogy! A videóban jól hallani a közönség reakcióját... Az ütközésről még az egyik csapat elnöke is csak úgy nyilatkozott, hogy eléggé keménynek tűnt, nem is csoda, hogy a lelátó egy emberként szisszent fel.

És itt még nincs vége a történetnek, a lap utánament a dolgoknak és kiderítette, hogy a pályára rohanó nő a 28 éves Javon Johanson, akinek egyik életcélja volt, hogy egyszer megzavarjon egy mérkőzést, és ezt most látta időszerűnek teljesíteni.

Régebben ausztrál futballoztam és rögbiztem így meg se kottyant az ütés - nyilatkozta. A bakancslistámon volt, és mikor a barátaim azt suttogták a fülembe hogy gyerünk, meg mered csinálni, akkor nem is gondoltam bele, de már szaladtam is. Olyan szürreális volt, a tömeg feltöltött adrenalinnal, majd ledobtam a felsőmet. Közel voltam ahhoz, hogy a melltartómtól is megszabaduljak, de azt végül nem tettem meg, azzal átléptem volna egy határt.

Az egész műsort természetesen a TikTokon is közvetítette, ahol bevallotta, hogy nem zavarja a 10 ezer dolláros bírság és az életre szóló kitiltás sem, viszont a pasiját elvesztette, aki az esetet követően csak annyit írt neki sms-ben:

Idióta vagy és szégyenletes. Köszönöm az abszolút megszégyenítést. Ne keress többet!

Egyetértetek vele?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: