2023. 10. 31., Kedd, 16:18

Így törtek be, és fosztották ki a veszprémi Euronics üzletét - VIDEÓ

Négyen voltak és egy fejsze szerű tárggyal törték be a kirakatot.

Ahogy írtunk is róla, október 28-ára betörtek a veszprémi  Euronics üzletébe, és több, mint 4 millió forint értékben tulajdonítottak el műszaki cikkeket. A betörők pechjére, a Veszprém Vármegyei Rendőrség járőrei hallották az üzlet riasztóberendezésének hangját,  a helyszínre érkezve pedig három férfi menekülő tolvajt láttak, akik éppen a betört üvegen keresztül menekültek volna. Ahogy írják az elkövetők arcát maszk fedte és kapucnit viseltek, a megzavart betörők menekülés közben hátragyaták a a zsákokba csomagolt műszaki cikkeket a helyszínen és annak közelében.

A rendőrök megállapították, hogy a tettesek behatoltak az áruházba, betörték a tárolóvitrinek üvegét és műszaki cikkeket vittek el több mint négymillió forint értékben. Az egyenruhások a három menekülő betörő közül egy 24 éves várpalotai lakost a helyszín közelében elfogtak. A nyomozók a férfi többi társát rövid időn belül azonosították, a bűncselekmény elkövetésében aktívan részt vevő 39 éves budapesti tettest, valamint a kitervelő és a végrehajtást megszervező 42 éves várpalotai férfit még aznap előállították.

A nyomozók az elkövetőket – őrizetbe vételük mellett – lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, a Veszprémi Rendőrkapitányság kezdeményezte letartóztatásukat az illetékes ügyészségen. A negyedik társukat még keresik, ellene elfogatóparancsot adtak ki. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: