2020. 12. 09., Szerda, 15:43

Elmarad a szerdai Csurgó - VKKFT kézilabdameccs is

Elmarad a szerda esti Csurgó - VKKFT magyar bajnoki kézilabda mérkőzés, miután a Somogy megyei csapatban pozitív teszteredmény is született.

A járványveszély csökkentése érdekében a Magyar Kézilabda Szövetség minden mérkőzés napjára kötelező COVID tesztet írt elő az NB1-ben szereplő csapatoknak. 

A protokollnak megfelelően mindkét csapat átesett a teszten. Csapatunk minden tagja negatív eredményt produkált, azonban sajnos a Csurgói KK teszteredményei között van pozitív, így a MAI MÉRKŐZÉS ELMARAD.

A meccs pótlásának időpontja később kerül kitűzésre.

- olvasható a VKKFT honlapján a rövid közlemény

Ma este 18.00 órától lépett volna pályára a Veszprémi KKFT a harmadik helyen álló Csurgó ellen. Tombor Csaba tanítványai legutóbb a MOL-Pick Szegeddel játszottak egy végletekig kiélezett mérkőzést, amelyen végül a Tisza-partiak tudtak két góllal nyerni. A Csurgó legutóbb a Budakalászt fogadta otthon, akiket 5 góllal megvertek, előtte azonban idegenben tudtak elhozni két pontot Szegedről, így ők magabiztosan várják a mai találkozót.

Szerdán mi is beszámoltunk arról, hogy városunk másik profi kézilabda csapata sem tudja lejátszani a héten a BL mérkőzését a Barcelona ellen, ugyanis megfertőződött egy játékos és egy stábtag is a Telekom Veszprémnél! 

Sajnos most mi, a kézilabda szerelmesei nem kívánhatunk többet, mint mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánunk minden fertőzött játékosnak!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: