2021. 02. 22., Hétfő, 10:40

6 veszprémi egység, amit már nagyon várunk, hogy kinyisson

A járványhelyzet miatt a nyári újranyitás után egy időre ismét el kellett búcsúznunk kedvenc helyeinktől és bár kiszállítás sok egységben működik, de az valahogy mégsem az igazi. Sajnos ez a helyzet még mindig fenn áll ki tudja meddig, így maradt az álmodozás arról, hogy hova fogunk betérni, ha végre megnyithatnak az egységek. Mi már tűkön ülve várjuk a pillanatot, amikor végre újra kimozdulhatunk és kedvenc helyeinken poharazgathatunk majd a barátainkkal, így most cikkünkben összegyűjtöttük pár veszprémi egységet ahova mindenképp érdemes elmenni ha végre ez a fránya koronavírus is úgy akarja.

1. Incognito

Sokunk kedvence az Incognito is bezárta kapuit egy időre, de kinek ne hiányozna a titkos kis udvarban található kávézó.

2. Bárka

Italt se kaptunk mostanában a Bárkában Galótól, ebből fakadóan mi már nagyon várjuk, hogy végre újra fénnyel töltsük meg az éjszakát.

3. Kávésüti

Itt van még a Kávésüti is, ami még mindig újnak számít, hiszen nem sokkal a bezárások előtt debütált a belvárosban található rejtett kis kávézó, így sokunknak még alkalma sem volt élesben letesztelni a város új, hangulatos egységét. Mi már most be is jelentkeznénk.

4. Sörkert

A veszprémiek egyik régi kedvence a Sörkert sem mostanában adott helyet csocsó partiknak, de reméljük már nem kell sokat várni, hogy ide is benézhessünk.

5. Papírkutya

A nagy népszerűségnek örvendő Papírkutya bár kiszállít, de nekünk már hiányzik a "csak találjunk egy szabad asztalt péntek este" dolog, na meg az a hangulatos kis terasz.

6. Felönt a garatra

Szerencsére a Fricska elvitelre nyitva, így elég jól kárpótolva vagyunk, de azért jó volna már beülni, tovább maradni és szürcsölni valamit a Fricska malmában, a romkocsmában.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: