Utolsó előtti csoportmeccsét játssza a Telekom Veszprém csütörtökön a Zagreb ellen

2021. 02. 24., Szerda, 15:10

Utolsó előtti csoportmeccsét játssza a Telekom Veszprém csütörtökön a Zagreb ellen

Csütörtök este idegenben, az utolsó előtti Bajnokok Ligája csoportmérkőzését játssza a Telekom Veszprém a PPD Zagreb otthonában.

Tavaly ősszel a Zagreb csapata ellen kezdtük meg a hazai szereplésünket az idei Bajnokok Ligája szezon csoportküzdelmeiben. Akkor szeptemberben 12 góllal legyőztük a horvátokat (37:25), ahol is a mieink legjobb góllövője az egyiptomi átlövő, Omar Yahia volt, a maga 6 találatával. A PPD Zagerb-nek abszolút nem úgy alakul a szezonja, ahogy azt tervezték, a fiatal horvát csapat jelenleg 12 mérkőzésből 12-t veszített el, legutóbb idegenben maradtak alul 2 góllal a francia HBC Nantes ellen.

Csütörtök este 20:45-től tehát a PPD Zagreb lesz a magyar rekordbajnok ellenfele. A Veszprém magabiztosan várhatja a találkozót, hiszen az elmúlt három mérkőzésüket mind megnyerték. Manuel Strlek, a veszprémiek balszélsője bizakodó és motivált a holnapi mérkőzés kapcsán:

A Zágráb éppen edzőváltás után van, és minden csapat kicsit jobban játszik egy ilyen sokk után. Tudom, hogy nem nyertek még meccset idén a Bajnokok Ligájában, de nekünk továbbra is koncentrálnunk kell, és a találkozó elejétől jól védekezni. Kell a két pont, hogy a csoport második helyén végezhessünk. Biztos vagyok abban, hogy a jobbik arcunkat fogjuk mutatni az összecsapáson.

Szerintetek idegenben is képesek leszünk legyőzni a horvátokat?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: