Vasárnap este jön a Veszprém - Szeged örökrangadó

2021. 03. 19., Péntek, 14:17

Vasárnap este jön a Veszprém - Szeged örökrangadó

Vasárnap este 6 órától ismét összecsap a magyar rekordbajnok Telekom Veszprém hazai pályán a nagy riválissal, a MOL-Pick Szegeddel.

Idén először mérkőzik meg egymással az örök rivális két csapat, a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged. A bajnokság őszi szakaszában már találkozott egymással a két együttes a Tisza parton, akkor a Veszprém nagyon simán, 12 góllal győzni tudott.

Óriási Veszprém győzelem a Szeged otthonában

Óriási Veszprém győzelem a Szeged otthonában

Nenadic és Cupara vezérletével idegenben győzte le magabiztos játékkal a Telekom Veszprém a Mol-Pick Szeged csapatát.

A Szeged most is könnyen beleszaladhat egy ekkora vereségbe, ugyanis a sérülések és a koronavírus miatt a felnőtt keretből csak öt mezőnyjátékosra és két kapusra számíthat Marko Krivokapic másodedző (A Szeged első számú edzője, Juan Carlos Pastor ugyanis szintén nem tarthat a csapattal a koronavírus miatt). Ez pedig azt jelenti, hogy a keretben fennmaradó helyeket utánpótlásjátékosokkal lesz kénytelen feltölteni a szegediek trénere. A Veszprémbe utazók között ott lesz a Telekom Veszprém két korábbi hálóőre, Mikler Roland és Mirko Alilovic, valamint Jonas Källman, Dmitrij Zsitnyikov, Dean Bombac, Matej Gaber, Mario Sostaric.

Az biztos, hogy még így sem veheti félvállról az összecsapást a Veszprém. A mérkőzés abból a szempontból is nagyon fontos, hogy jó felkészülési lehetőséget nyújt a Vardar Skopje elleni Bajnokok Ligája összecsapására. David Davis mester szinte az egész keretre számíthat, így lesz lehetősége minden taktikai variációját kipróbálni és megfelelően forgatni a csapatot.

Újra eljött a derbi ideje, és most a szezon lehető legszebb részében érkezett. Itthon játszunk, és tudjuk, hogy mennyire fontos ez a meccs a Klubnak, a Szurkolóinknak, és természetesen nekünk is. Szeretnénk jó érzéssel hátra hagyni a válogatott szünetet, és teljes magabiztossággal belemenni a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőibe. Teljesen mindegy, mikor, hogyan és mi történik, fontos jól játszani, és nyerni; mindent kitenni a pályára a riválisunk ellen.

- nyilatkozta a mérkőzés kapcsán a veszprémi vezetőedző.

Szerintetek mi lesz a meccs vége, győzünk?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: