2021. 03. 29., Hétfő, 09:30

Sorsoltak a Magyar Kupában: akár veszprémi döntő is lehet

A múlt héten kialakult a Magyar Kupa négyes döntőjének a résztvevői köre, a Telekom Veszprém és a Veszprémi KKFT mellett a szintén Veszprém megyei Balatonfüredi KSE, valamint a címvédő MOL-Pik Szeged lesz ott. Most pedig már azt is tudjuk, hogy ki kivel fog megküzdeni.

Mi lehetne nagyobb öröm számunkra, mint hogy a négy csapatból három a megyénkből érkezik, azon belül is kettő Veszprémből. A Szigetszentmiklóson megrendezésre kerülő négyes döntőre a címvédő MOL-Pick Szeged kvalifikálta magát, miután 7 góllal kiütötték idegenben a Tatabányát, mellettük ott lesz még a Balatonfüred, akik 16 góllal győzték le a negyeddöntőben a Mezőkövesd csapatát. És ott lesz városunk két első osztályú klubja is, a Telekom Veszprém az FTC-t, míg a Veszprémi KKFT a Csurgói KK csapatát múlta felül az elődöntőbe jutásért.

Történelmi bravúr: a Telekom Veszprém és a Veszprémi KKFT is bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe

Történelmi bravúr: a Telekom Veszprém és a Veszprémi KKFT is bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe

Este tartották a Tippmix Férfi Magyar Kupa negyeddöntőinek az összecsapásait, ahol is mind a két veszprémi csapat továbbjutott az áprilisi Final Fourba. A Telekom Veszprém hazai pályán a Ferencvárost győzte le, míg a Veszprémi KKFT a Csurgót ütötte ki idegenben.

Magyar Kupa négyes döntő sorsolás

A mai napon tartotta a Magyar Kézilabda Szövetség az április 11-12. között tartott Magyar Kupa Final4 sorsolását. Fontos, hogy a sorsolás során nem volt kiemelés! A négyes döntő sorsolása alapján az elődöntő mérkőzések:

Április 11. - elődöntők

  • Első mérkőzés: Telekom Veszprém - Balatonfüredi KSE
  • Második mérkőzés: Veszprémi KKFT - MOL-Pick Szeged

Az elődöntő első mérkőzését este 18.00-tól, míg a másodikat 20.15-től követhetjük a TV-ben. Az április 12-i, hétfői helyosztókon először a bronzmérkőzést láthatjuk majd 17.30-tól, majd ezt követi 19.45-től a döntő.

Mit szóltok a sorsoláshoz?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: