2021. 03. 31., szerda, 16:30

Vérnyomás- és véroxigénmérőket adományozott egy helyi vállalkozó a Csolnoky Ferenc kórháznak

Harminc-harminc darab vérnyomás- és véroxigénmérőt adományozott Gazsi Attila, a VOSZ Veszprém Megyei elnöke a Csolnoky Ferenc Kórház Covid-belgyógyászatának.

Járványügyi szempontból különösen fontos, hogy minden olyan kórházi szobában rendelkezésre álljanak a vérnyomás- és véroxigénszint mérésére alkalmas eszközök, ahol koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak. Habár a megyei kórház ellátottsága megfelelő, ezek a műszerek fogyóeszköznek számítanak a mindennapok során, így nagy segítséget jelentenek a vírus elleni küzdelemben.

- mondta el dr. Töreki-Vörös Ibolya, a kórház főigazgatója, amikor Gazsi Attila, helyi vállalkozó átadta az általa vásárolt eszközöket és a hozzájuk tartozó elemeket.

  

Gazsi Attila, mint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Veszprém Megyei Szervezetének elnöke és jelen esetben, mint helyi vállalkozó már korábban is több veszprémi civil és karitatív akció mellé állt.

 

Egy vállalkozó hálával tartozik a közösségének és ha teheti, lehetőségei szerint segítenie kell a közös ügyek sikerét, jelen esetben a járvány elleni küzdelmet.

Az adományozásban Ovádi Péter országgyűlési képviselő is szerepet vállalt, az ő közvetítésével jutott el a kórház eszközigénye Gazsi Attilához, aki már korábban jelezte a képviselőnek, hogy ha valahol segítségre van szükség Veszprémben, akkor rá lehet számítani. Ezen kívűl Ovádi Péter szűkkörű eseményen elmondta, mindenki hálával tartozik az egészségügyi dolgozóknak, az pedig nagyon jó érzés, amikor ezt a helyi vállalkozók is látják és hasznos adományokkal könnyítik meg az orvosok és ápolók munkáját.

Átadtuk a felajánlásokat a veszprémi PIC osztálynak

Átadtuk a felajánlásokat a veszprémi PIC osztálynak

Kedden átadtuk a 82nullanulla csapatával a megannyi felajánlást, ami a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Koraszülött- és gyermekintenzív (PIC) osztálya számára érkezett hozzánk. A gyűjtést civilek, anyukák szervezték, de beszállt a MindDiák Szövetkezet és a 82nullanulla.hu csapata...

Az adományokat a kórház udvarán a főigazgató mellett Horváth Ferencné, ápolási igazgató, valamint a Covid-belgyógyászat két főnővére, Major Tímea és Pálfi Ildikó vették át.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!