2021. 05. 20., Csütörtök, 10:10

Ma eldől, bekerül-e hetedszerre is a Veszprém a BL Final4-ba

Csütörtök este 18.45-től lép pályára szurkolók előtt a Telekom Veszprém, hogy visszavágjon a Franciaországban elszenvedett négy gólos vereségért a Nantes ellen és kiharcolja a Bajnokok Ligája négyesdöntőjébe való bekerülést.

Az idei szezon eddigi legnehezebb feladata vár a Telekom Veszprémre

Az idei szezon eddigi legnehezebb feladata vár a Telekom Veszprémre

Miután múlt héten négy góllal, 32:28-ra elveszítette a Nantes elleni, Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzést a Telekom Veszprém, most csütörtökön mindent meg kell tenniük, hogy megfordítsák a csatát. A tét ugyanis nem kisebb, mint a kölni négyesdöntőbe kerülés.

Már csak két hely kiadó a Bajnokok Ligája Final4 résztvevőinek, miután a tegnapi napon a PSG a német címvédő THW Kielt győzte le és jutott a legjobb négy közé, az Aalborg pedig az első mérkőzésen megszerzett öt gólos előnyből egyet megtudott őrizni a Flensburg ellen és a klub fennállása óta először mehetnek ők is Kölnbe.

A Veszprémre óriási nagy csata vár, az első mérkőzésen ugyanis a Nantes négy gólos (32:28) győzelmet aratott a magyar rekordbajnokkal szemben. David Davis csapatának minden erejét össze kell szednie, hogy minimum 5 góllal felülmúlja francia ellenfelét, akik 2018 után ismét ott szeretnének lenni a négyesdöntőben. Hosszú idő után most először játszhat a csapat Bajnokok Ligája mérkőzést ismét a hazai szurkolók előtt, akik minden bizonnyal a maximumot fogják nyújtani annak érdekében, hogy győzelemre vezessék az együttest. A veszprémiek spanyol trénere így nyilatkozott a mérkőzést megelőzően:

Az első meccs alapján egyértelmű, hogy a Nantes egy nagyon nehéz ellenfél. A saját kezünkben van a sorsunk, harcolnunk kell azért, hogy ismét bejuthassunk a Final4-ba. Remélem, hogy a Szurkolóink, és mindenki, aki szereti a csapatot segít majd nekünk a legjobb négy közé, és a sport legjobbjai közé jutni.

A negyedik mérkőzésen a Barcelona hazai pályán fogadja majd a Brest csapatát, azonban nagy meglepetésnek kellene történnie ahhoz, hogy ne a katalánok jussanak tovább. Az első mérkőzésen a Barcelona idegenben aratott négy gólos győzelmet. Ma tehát kiderül ki csatlakozik a PSG és az Aalborg mellé a kölni négyesdöntő mezőnyébe.

Reméljük este veszprémi sikernek örülhetünk

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: