2021. 05. 31., Hétfő, 17:22

Így telt a gyereknap Veszprémben

Ebben az évben országosan fontosnak tartották, hogy a gyermeknapon sok, és változatos programokat kínáljanak a gyermekeknek. Veszprémben is a kedvező járványstatisztikák megengedték, hogy különböző programokban vehessenek részt a gyerkőcök.

A tavalyi évben a járvány nem engedte meg, hogy olyan önfeledten szórakozhassanak a legkisebbek és családjaik, mint most. A veszprémi Petőfi Színház társulata a szokásos módon járta a várost reggel 10-től, összesen 20 helyen jártak és kedveskedtek a legkisebbeknek műsorokkal, ahova az erkélyekről, ablakokból be lehetett csatlakozni.

Ezen kívül a Kabóca Bábszínház is bábjáték műsorokkal igyekezett szebbé tenni a gyerkőcök napját a Hangvilla előtti téren:

A veszprémi Fricska Étteremlakás a nap folyamán több úton-módon is próbált a családok és a gyermekek kedvében járni. Az étterem képviselete a napot a Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályán kezdte, ahol a koronavírus miatti szabályok betartása végett csak igen szűk körben tudták a könyvadományokat és a lufikat átadni.

A nap folyamán az étteremben animátorok szórakoztatták a gyerekeket, szerkesztőségünk elkapta a pillanatot:

 

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: