Nincs meglepetés, megvan ki irányítja jövőre a Telekom Veszprémet

2021. 07. 02., Péntek, 10:30

Nincs meglepetés, megvan ki irányítja jövőre a Telekom Veszprémet

Pénteken a Telekom Veszprém egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette be a jövő évi idényt is érintő változásokat a klubbal kapcsolatban. Megvan, hogy ki irányítja a csapatot.

Gyökeres szerkezeti és személyi változásokat ígért Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója, miután a csapat a BL kiesés után a magyar bajnoki finálét is elbukta a Szegeddel szemben, majd menesztették a David Davis vezetőedzőt. A péntekre beígért bejelentések előtt már kiszivárgott, hogy Nikolaj Markussen nem tölti ki a szerződését és Dániába igazol.

Furcsa módon, a bejelentésekről szóló sajtótájékoztató ezúttal nem nyilvános módon zajlott, így a szurkolóközönség csak a klub facebook oldaláról tájékozódhatott a változásokkal kapcsolatban. A klub közleményéből végül aztán kiderült, hogy innentől kezdve a régen várt csapatépítés útjára lépnek új koncepciónk mentén.

Döntöttünk. 3 éves programot kezdünk, aminek a végcélja, hogy egy hosszútávú csapatkoncepció mellett érjük el a legfontosabb célokat. Ebben az első év kulcsfontosságú feladatai: a csapategység kialakítása, a generációváltás megkezdése, a magyar bajnoki cím visszaszerzése, a minél jobb szereplés a Bajnokok Ligájában.

- olvasható klub közleményében.

Íme a legfontosabb bejelentések:

  • Momir Ilic lesz a csapat új vezetőedzője
  • Gulyás Péter másodedzőként segíti őt
  • Kent Robin Tönnesen mellett ahogy írtuk távozik még Markussen is, valamint Vuko Borozan és Danyiil Shishkarev is elhagyja a klubot.
  • Az utánpótlásból a felnőtt keretbe bekerül Bodor Márk, Dörnyei Borisz, Lukács Péter és Zoran Ilic is.

Meglepődtetek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: