2021. 06. 29., Kedd, 09:59

Péntekig kell kibírnunk és kiderül, ki lesz a Telekom Veszprém új edzője

A Telekom Veszprém egy facebook esemény kapcsán jelezte, hogy pénteken 10.00-tól, sajtótájékoztató keretein belül jelentik be a csapat körüli változásokat.

Miután sem a Bajnokok Ligája Final4 nem jött össze, sem a bajnoki címvédés, a Telekom Veszprém vezetősége felmentette a munkavégzés alól a csapat spanyol vezetőedzőjét, David Davist és a klub korábbi legendás játékosát, most másodedzőjét, Carlos Perezt. Ezt követően természetesen beindultak a különböző fórumokon a találgatások, hogy ki lesz a következő edző, vagy edzőpáros.

Davis menesztését követően Nagy László, a csapat sportigazgatója egy közleményt adott ki, amelyben ígéretet tett arra, hogy gyökeres változásokkal kívánják kezelni a kialakult helyzetet.

Az eredménytelen szezon következményeként sajnos edzőváltáshoz kellett folyamodnunk a mai napon. Köszönjük David Davis eddigi munkáját. Biztosíthatok mindenkit, hogy a közeljövőben további gyökeres szerkezeti és személyi változások várhatóak a csapat háza táján. A részletekről szintén július 1. után tudunk több információt közölni.

Több szakmai portál és újság már-már tényként hozta le az elmúlt napokban, hogy nagy valószínűséggel a csapat két korábbi játékosa, Momir Ilic és Gulyás Péter fogják átvenni a karmesteri pálcát. Mind a ketten a Balaton-Felvidéki Kézilabda Akadémia veszprémi bázisán folytatnak kimagasló munkát. Azonban mivel a Veszprémről van szó, érdemes valóban megvárni a pénteket. Kérdés, még továbbá, hogy lesz-e további távozó vagy érkező a csapatnál, és hogy milyen elképzelései lesznek az új edzőnek a keretet illetően.

Ti kire számítotok a veszprémi kispadon?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: