2021. 07. 09., péntek, 08:47

Balatonfüred, Tatabánya, THW Kiel – íme a Telekom Veszprém nyári felkészülési programja

A kritikus szezont követően, új edzőpárossal, megfiatalított kerettel és merőben más koncepcióval vág bele a következő idénybe a Telekom Veszprém kézilabda csapata.

Momir Ilic és Gulyás Péter edződuó nem fogja sokat pihenni hagyni a megfiatalított keretet, ugyanis, július 26-tól már megkezdi a csapat az alapozást és a felkészülést. Augusztus elején Győrbe utaznak edzőtáborozni, majd először a Balatonfüred otthonában (augusztus 14), négy napra rá pedig Tatabányán (augusztus 18) lépnek pályára, hogy lejátszanak egy edzőmérkőzést.

Nincs meglepetés, megvan ki irányítja jövőre a Telekom Veszprémet

Nincs meglepetés, megvan ki irányítja jövőre a Telekom Veszprémet

Pénteken a Telekom Veszprém egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette be a jövő évi idényt is érintő változásokat a klubbal kapcsolatban. Megvan, hogy ki irányítja a csapatot.

Mivel a SEHA Liga negyeddöntői augusztusra esnek, így ez egy kicsit félbeszakítja majd a felkészülést. Először augusztus 23-án, Horvátországban játszanak a Nexe ellen, majd a visszavágóra augusztus 26-án kerül sor Veszprémben. A Nexe elleni második mérkőzést követően sem lesz sok ideje pihenni a játékosoknak, ugyanis 28-án már a német rekordbajnok THW Kiel látogat a városunkba gyakorlás gyanánt. Meg kell hagyni, látva az idei BL sorsolást, el is fér ennyi felkészülési mérkőzés a naptárba.

Itt a BL sorsolás, nem lesz könnyű dolga a Telekom Veszprémnek

Itt a BL sorsolás, nem lesz könnyű dolga a Telekom Veszprémnek

Mai napon délelőtt tartotta az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a 2021/2022-es szezon Bajnokok Ligájának csoportköri sorsolását. Bár a Telekom Veszprém az idei szezonban nem szerzett automatikus kvótát, miután elvesztette a bajnoki döntőt, az EHF szabadkártyát adott a klubnak, így idén is...

Amennyiben a Veszprém túljut horvát ellenfelén, akkor szeptemberben ismét a déli szomszédunkhoz vezet majd az út, ugyanis szeptember 3-5 között kerül megrendezésre a SEHA Liga négyesdöntője Zadarban.

Izgalmas nyár elé néz a Telekom Veszprém, de vajon képes lesz-e Ilic és Gulyás beépíteni a fiatalokat a keretbe és kihúzni a gödörből a csapatot?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!