2021. 08. 24., Kedd, 09:26

Visszatér a héten a kézilabda a Veszprém Arénába

Csütörtökön az RK Nexe csapatát fogadja a Telekom Veszprém hazai pályán a SEHA Liga negyeddöntőjének visszavágóján, míg szombaton már ismét pályára lépnek a fiúk, amikor is a német rekordbajnok, THW Kiel látogat a városunkba egy barátságos mérkőzést játszani.

Ha valakinek elvonási tünetei lettek volna a kézilabda mérkőzésekre járás iránt, akkor a következő napokban enyhítheti a fájdalmait. És hát a felhozatal sem lesz gyenge. Csütörtökön a SEHA Liga négyesdöntőjébe jutásáért játszanak az Építők a horvát RK Nexe csapata ellen. Mint ismert az első mérkőzésen a Veszprém kétgólós, 33:35-re megnyert, győzelmet aratott. Momir Ilic a mérkőzést követően azt mondta, hogy hasonló iramú mérkőzést vár most is, de igyekeznek kijavítani a hibákat és jobb játékot játszani.

Pénteken aztán mindenki pihenteti a hangszálait szombatra, amikor is a német rivális THW Kiel érkezik majd az Arénába. Filip Jícha együttese kiváló formában van, úgy, hogy kívánni se kívánhatnánk jobb ellenfelet az idény rajtja előtt. Egy biztos, izgalmas mérkőzésnek nézünk elébe, ahol is reméljük a keretbe bekerült fiatalok is szóhoz jutnak.

Ha mindez nem elég, akkor kedden ismét kilátogathatunk a Veszprém Arénába, ugyanis elkezdi a csapat a menetelését az idei bajnoki szezonban is. Első ellenfélként a Sport36 Komló látogat a csapathoz!

Hajrá Veszprém!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: