2021. 09. 08., szerda, 09:25

Új dalokkal, albummal és koncertsorozattal tér vissza 40 év után az ABBA

40 év után új dalokkal tért vissza sokak kedvenc svéd bandája, az ABBA. A zenekar elmondása szerint már 2018 óta dolgoztak a Voyage projekten, ami most végre megvalósul.

Szeptember 2-án debütált az ABBA két új dala az I still have faith in you és a Don’t shut me down, amelyek másnapra már az Egyesült Királyság toplistáinak élére ugrottak az officialcharts.com szerint.

Az együttes 40 év után ált össze újra és nemcsak a két dal erejéig. Új, Voyage című albumukon 10 új dal fog szerepelni, ami november 5-től lesz elérhető és eddig több mint 80000 előrendelés érkezett be csak az Egyesült Királyságban, amivel megdöntöttek kiadójuk, a Universal Music, rekordját. Az együttes egy különleges koncertsorozatra is készül jövőre, amikor a kifejezetten erre a célra készülő londoni arénában az énekesek digitális avatárjai jelennek majd meg. A jegyek értékesítése már el is kezdődött. A híreknek rengeteg rajongó örült, a közösségi médiákon sorra dicsérték az új dalokat. Néhányan abban is reménykednek, hogy ennyi új dalból akár egy új Mamma Mia film is készülhet…

Hányan vagyunk itt ABBA rajongók?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!