2021. 09. 16., Csütörtök, 11:50

Ilyet még nem láttál - Egy magyartanár elemezte Varga Irén új dalát - VIDEÓ

Az biztos, hogy külső segítség nélkül nem könnyű megérteni miről szól a dal.

Sokan nem szeretik a műelemzést, valakinek már-már megkeseríti az életét érettségiig. Azt viszont tudjuk, hogy vannak könnyebben és nehezebben elemezhető művek, nem feltétlenül versekre gondolunk, például itt van kedvenc művésznőnk, Varga Irén legújabb dala, a Kisapám. Megjegyeznénk, hogy kétszer annyian nézték meg a videómegosztón, mint Tóth Gabi új számát, pedig azonos napon töltötték fel őket.

Végre! Erre vártunk! Varga Irén saját számmal robbant

Végre! Erre vártunk! Varga Irén saját számmal robbant

Varga Irén, hosszabban Máhiáná Roszálló önjelölt sztár, celeb, ikon, konyhafőnök, beauty guru, énekesnő, influencer, a Titanic és más klasszikusok után ezúttal saját számmal robbant és hamarosan érkezik első hivatalos dala a Kisapám. 

Hogy összességében pontosan miről akar szólni a Kisapám című dal, az nem teljesen tiszta, de legalább hangulatos, legalább Irénke. Aki reggelente hallgatja Balázsékat, múlt héten biztosan a fejéhez kapott, mikor meghallotta, hogy a rádióműsorban leadták a dalt, később pedig a művésznőt is felhívták egy interjú erejéig.

Nemcsak őket ihlette meg, ugyanis most egy magyartanár elemezte Irénke sorait. Stettner Zoltán neve ismerősen csenghet a fiataloknak, hiszen nevéhez köthető a Holnap Témazáró nevű csatorna, ahol rövid és humoros műelemzésekkel szórakoztatja, illetve tanítja a középiskolásokat. Úgy látszik Varga Irén dala mellett ő sem tudott elmenni szó nélkül.

Mozog a test, dobog a szív.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: